Sportwerkgever

Masterclass ‘Moderniseren CAO Sport’ en ALV

Masterclass ‘Moderniseren CAO Sport’ en ALV

Wilt u ook inspraak in het vormgeven van de CAO Sport van de toekomst? Wij werken graag samen met u aan sterke en moderne arbeidsvoorwaarden om de sector en uw sportorganisatie te versterken. Wij nodigen u daarom graag uit voor de Algemene Vergadering van de WOS en de Masterclass ‘Moderniseren CAO Sport’.

ARNHEM - 26 maart 2017

Na afloop van de Algemene Vergadering start de Masterclass 'Moderniseren CAO Sport'. Laat u inspireren door hoogleraar Strategisch HRM Beate van der Heijden. Samen gaan we werken aan volwassen arbeidsrelaties, innovatief HR-beleid en vernieuwend werkgeverschap. De moderne werknemer wil meer zeggenschap over zijn arbeidsvoorwaarden. De behoefte aan flexibiliteit, keuzevrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden neemt toe. Veel sportwerkgevers denken daarom na over modernisering van hun arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Samen met u wil de WOS zich daarvoor inzetten.

Datum: Dinsdag 6 juni 2017
Tijd: 16.30 - 19.30 uur (inclusief lichte maaltijd)
Locatie: Papendal

Bijeenkomsten over 'Moderniseren CAO Sport'
In mei organiseert de WOS met vakorganisaties een viertal bijeenkomsten met zowel werkgevers als werknemers om samen de modernisering op leesbaarheid, toegankelijkheid, inhoud en proces vorm te gaan geven. Op een moderne manier willen we met u discussiëren om samen naar de CAO Sport van de toekomst toe te werken.
 • Donderdag 04 mei 2017 / 10.00 - 12.30 uur
  doelgroep landelijke sportorganisaties
  (1e bijeenkomst, bijeenkomst is identiek aan tweede bijeenkomst op 09 mei)
 • Dinsdag 09 mei 2017 / 14.00 - 16.30 uur
  doelgroep landelijke sportorganisaties
  (2e bijeenkomst, bijeenkomst is identiek aan eerste bijeenkomst op 04 mei)
 • Vrijdag 12 mei 2017 / 10.00 - 12.30 uur
  doelgroep Provinciale sportorganisaties
 • Dinsdag 23 mei 2017 / 14.00 - 16.30 uur
  doelgroep Lokale sportorganisaties en Universitaire sportcentra
Zet een van bovenstaande bijeenkomsten alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u hiervoor een uitnodiging. De locatie wordt nog nader bepaald. Tijdens de Algemene Vergadering van 6 juni wordt een terugkoppeling van deze bijeenkomsten gegeven en gaan we graag met u in gesprek over het vervolgtraject.

Aanmelden voor de Masterclass en AV
Meld u aan voor de Algemene Ledenvergadering en Masterclass. Het gaat een inspirerende avond worden!

In de spotlight

Archief